اخبار بین المللی, طب ترمیمی اخبار بین الملل
شماره: 30025
1397/06/15 - 10:11
تکنولوژی که موجب می شود سطوح مختلف دارو به جایگاه های مختلف تومورهای سرطانی برسد

تکنولوژی بوسیله محققین دانشگاه Purdue طراحی شده است که اجازه می دهد غلظت های مختلفی از دارو یا مواد شیمی به نواحی مختلف و هدف یک بافت سرطانی در آزمایشگاه برسد. این کشف می تواند به میلیون ها بیماری که سالانه در سراسر دنیا به سرطان مبتلا می شوند کمک کند.

به گزارش بنیان به نقل از medicalxpress، محققین دانشگاه Purdue تکنولوژی موسوم به گرادیان روی چیپ(gradient-on-a-chip) را ارائه کرده اند که به آن ها اجازه می دهد اثر ناهمگونی انتقال ترکیبات و مواد شیمیایی درمانی موجود در بدن جانور را روی سلول ها بررسی کنند و برهمکنش های پیچیده دارو و سلول که در بدن رخ می دهد را شبیه سازی کنند. دکتر سوفی لیولور بر این باور است که استفاده از این تکنولوژی می تواند برهمکنش بین سلول ها، داروها و مواد شیمیایی را در بدن به خوبی شبیه سازی کند و نشان دهد که چگونه نواحی مختلف تومور غلظت های مختلفی از دارو یا مواد مورد نظر را در محیط شان بدست می آورند.

طراحی این چیپ شبیه یک راهروی تو در تو است که از شش لایه کاغذ و پلاستیک برای ایجاد میکروکانال های عمقی و یک اتاقک کشت استفاده کرده است. اساس عملکرد این چیپ بر مبنای سیستم های میکروفلوئیدیک است و موجب ایجاد یک گرادیان از مواد شیمیایی در عمق این چیپ می شود و مواد شیمیایی یا دارو از طریق فرایند انتشار به سایر لایه ها می رسد. یکی از ویژگی های مهم این سیستم توانایی استفاده از غلظت های مختلف مایع یا دارو در بخش های متنوع یک بافت است که شناسایی غلظت آستانه مربوط به یک ترکیب خاص و تاثیر گذاری آن روی بخش های مختلف بافت را نشان می دهد.

پایان مطلب/

©2013 Royan Corporation. All Rights Reserved